Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Byggeplassen

MÅNEDENS BILDE

Her vil du finne månedlige oppdateringer fra byggeplassen slik at du kan følge fremdriften til prosjektet.

AUGUST

I august ble det arrangert Kranselag på Husebyhagen. Kranselag er en gammel byggetradisjon som i utgangspunktet gikk ut på at snekkerne satte opp en krans eller lignende i mønet når bygget hadde tett tak. En slags milepæl der byggherren så spanderte en fest på snekkerne.

Tett tak måtte selvsagt markeres på Husebyhagen også. Entreprenør, alle arbeiderne, representanter fra byggherren og arkitektene samlet seg derfor til en god lunsj, der maten ble tilberedt på grill i gårdsrommet. Selve serveringen hadde vi i det som etter hvert blir den store fellesstuen i første etasje i bygg G.

Det skjer mange ulike arbeider på byggeplassen om dagen. Glassrekkverk på balkong er påbegynt, og man kan begynne å se hvordan det endelige fasadeuttrykket blir i hus A. I tillegg til at det er lagt tegl på fasade er partier med trepanel på vei opp. Variasjonene med tegl, trepanel og glass blir veldig fint. Innvendige arbeider fortsetter, maleren fortsetter sine arbeider i hus A og B og det er igangsatt legging av membran og flis.

Månedens bilde august.jpg
 

JULI

Nå kan man se hvordan det endelige resultatet vil bli. Se så flotte fargekombinasjoner og linjer! Bildet viser overgangen mellom hus A og B. I hus A er de innvendige arbeidene godt i gang, og malerarbeidene er påstartet. I hus E ferdigstiller taktekkeren sine arbeider. Ytterveggene i hus F er under konstruksjon av tømreren.

Teglfasade 2.jpeg
 

JUNI

Vi er godt i gang med teglfasadene. Nå som stillasene er nede i hus A, er det lettere å se byggets endelige volum.

Husebyhagen - juni - månedens bilde.jpg
 

MAI

Utvendige arbeider på fasaden fortsetter, i mai startet vi på teglen i hus A og B. Det blir skikkelig fint med de ulike fargekombinasjonene! Samtidig installeres det vinduer og balkongdører i hus A, B og C.

 

APRIL

Byggingen fortsetter i høyt tempo!

april.jpg
 

MARS

Vakker utsikt fra den kommende takterrassen i bygg G!

Månedens bilde mars 2019.jpg
 

FEBRUAR

Byggeplassen bader i solskinn og fremdriften er stor om dagen. Alle heis- og trappesjakter er nå oppe, på bildet ser man at sjakten fullføres i 4.etg i bygg E, nærmest kameraet. 

feb.jpg
 

JANUAR

Det er god fremdrift på Husebyhagen, selv i temperaturer som nærmet seg -20 i årets første måned. Vi har nå begynt med gulv og vegger i tredje etasje på de første byggene, i tiden fremover vil fremdriften være veldig synlig etasje for etasje.

unnamed.jpg
 

DESEMBER

Vakker vintersol på Husebyhagen! Her er et panoramabilde tatt fra 5. etasje i heissjakten til bygg A.

Heissjaktene i bygg A og B er så godt som ferdigstilt. På bildet kan du også se at rampen ned til parkeringskjelleren er støpt og at dekket over kjelleren snart er ferdig.

IMG_4617 (lysere) (1).jpg
 

NOVEMBER

Nå skjer det mye på byggeplassen, og det skjer fort.

Det er nå to tårnkraner i aktivitet på tomten. Siden sist har vi støpt ferdig bunnplata, og de aller fleste ytterveggene i kjelleren. Vi er også i gang med støp av dekket over kjelleren.

IMG_0404.jpg
 

OKTOBER

I oktober begynte vi arbeidet med armering og støping av bunnplate og fundamenter.

Oktober.jpg
 

SEPTEMBER

I september satt vi spaden i jorda. På bildet ser du utgraving av parkeringskjelleren.

September.JPG